Toroslar’daki şehit ailelerine ’Şehadet Belgesi" verildi




Tarih: 23 Ekim 2020 Cuma 12:14


Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi sınırında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş İdris Şahin’in ve Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Mesut Yıldırım’ın Şehadet Belgeleri Toroslar ilçesinde yaşayan ailelerine verildi.

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Zeki Avşar, şehitlerin Sağlık ve Halkkent Mahalleleri'nde ikamet eden ailelerini ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı belge tesliminde konuşan Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik; "Kardeşimiz şehitlik mertebesinde. Biliyoruz ki evlat acısı her şeyin üzerinde. Bir oğlunuzu şehit verdiniz ama yüzlerce evladınız oldu. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Ne zaman ihtiyacınız olursa yanınızdayız" dedi.

 

BAŞKAN YILMAZ; "ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ"

"Bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizin haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise; "Türk Milleti olarak vatan, millet, bayrak ortak paydamızdır. Bizlere düşen şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerine her zaman sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

 


Etiket: toroslar, toroslarbelediyesi, şehadetbelgesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA