KALBİMİZ SENİNLE İZMİR




Tarih: 30 Ekim 2020 Cuma 19:17


İzmir’de meydana gelen deprem sonrası Mersin kent protokolünden birçok isim sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini ileterek, “kalbimiz seninle İzmir” mesajı verdi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 152 YARALI VAR

İzmir Seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 6.6 şiddetli depremin ardından 4.9, 4.1 büyüklüğünde birçok artçı yaşanırken İzmirliler büyük telaş yaşadı. Çoğu evde yaşanan hasardan kaynaklı İzmirliler sokağa çıktı. 30 Ekim saat 18:00 itibariyle elde edilen bilgilere göre; İzmir'deki depremde 1’i boğulma olmak üzere 4 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 152 vatandaşın yaralandığı bildirildi.

MERSİN’DEN İZMİR’E DESTEK MESAJLARI
Depremin ardından kent protokolünden birçok isim sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini paylaştı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Merkezi Ege Denizi olan ve İzmir başta olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremi yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileğimi iletiyor, can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyorum” açıklamalarında bulunurken, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise İzmir’de saat 14.51'de merkez üssü Ege Denizi- Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde #deprem meydana gelmiştir. Can ve mal kaybı olmamasını diliyorum. İzmir ve çevre halkına büyük geçmiş olsun” mesajını yayınladı.

“YARDIMA HAZIR, YANINDAYIZ İZMİR!”
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise “Yardıma Hazır, Yanındayız İzmir!” diyerek “Ege’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sebebiyle, başta #İzmirliler olmak üzere tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız seninle İzmir” derken, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise “Ege Denizi'nde meydana gelen, #İzmir ve çevre illerinden hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmamasını temenni ediyor; depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

“GEÇMİŞ OLSUN İZMİR”
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “İzmir’de meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” açıklamasında bulunurken, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da “Ege Denizi Seferihisar açıklarında meydana gelen depremde can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyoruz” diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan da “Geçmiş olsun İzmir, Allah İstanbul’u korusun, tüm Türkiye’yi korusun. İnşallah can kaybı olmaz İzmir’de” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA