Mersin emniyeti kan bağışı kampanyasına destek verdi




Tarih: 3 Kasım 2020 Salı 17:19


Türk Kızılay’ının başlattığı kan bağışı kampanyasına Mersin İl Emniyet Müdürlüğü personeli destekte bulundu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile il emniyet müdür yardımcıları da kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Haber- Mihriban Ermiş

Türkiye Kızılayı Mersin Kan Bağışı Merkezi’nin düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyasına Mersin İ Emniyet personeli de destek verdi. Kampanyaya İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, il emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri de destek verirken, farklı birimlerde görev yapan polisler de kan bağışında bulundu. Kampanya ile birlikte Türk Kızılay’ına Emniyet personeli tarafından 500 ünite kan bağışı gerçekleşmesi bekleniyor. 

“EN ZOR ZAMANLARIMIZDA KIZILAY YANIMIZDA”
Gerçekleştirilen kampanya ile ilgili konuşma yapan Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, en zor zamanlarda Kızılay’ın yanlarında olduğunu beliterek, kampanyaya katılmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Şahne, “Kızılay, şu anda da İzmir’de vatandaşların yanındalar. Kan bağışıyla insanlarımıza destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kızılay’a da önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Mersin Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Saltuk Buğra Özcanlı ise bu bağış kampanyasına destek verdikleri için emniyet personeline teşekkür ettiklerini belirtti. 
Özcanlı, şu ana kadar kampanyanın verimli geçtiğini söyleyerek, “Bir haftadır emniyet personelinden kan bağışı alıyoruz. Bu konuda şu zor dönemde emniyet mensupları yanımızda oluyor ve onlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu kampanyada 500 ünitenin üzerinde kan bağışı almayı bekliyoruz. Kan bağışı hedeflerimiz iyi gidiyor. Tüm halkımızı kan bağışına davet ediyoruz. Korkmasınlar, çekinmesinler kan bağışına gelsinler” dedi. 


Etiket: kızılay, mersin, emniyetpersoneli, kanbağışı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA