OGM, Mut’ta gelir getirici tür sertifikalarını dağıttı




Tarih: 11 Kasım 2020 Çarşamba 16:51


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Alahan Menengiç Rehabilitasyon Proje Sahasının Geçimli Mahallesinde tamamlanan70,0 ha.’lık kısmı vatandaşlara dağıtılarak sertifikaları verildi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mut Orman İşletme Müdürlüğü Alahan Orman İşletme Şefliği sınırları içerisinde Mut Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliği tarafından yöre halkının kazançlarını artırma amacıyla ‘Gelir Getirici Tür Projesi’ kapsamında yapılan 185,0 ha. Alahan Menengiç Rehabilitasyon Proje Sahasının GeçimliMahallesinde tamamlanan 70,0 ha.’lık kısmı vatandaşlara dağıtılarak sertifikaları verildi. Sertifika ve fidan dağıtım törenine katılan Ak Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek, devletin her zaman vatandaşın yanında ve destek olduğunu, bundan sonra da hep destek olacağını ifade etti.Mut Orman İşletme Müdürü Necati Kulak, vatandaşlara hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını ve dağıtılan gelir getirici tür sahalarının vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. (Haber Merkezi)

 


Etiket: mersin, ormangenelbölgemüdürlüğü, mut


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA