Aktay’dan Çakıcı’ya sert tepki




Tarih: 19 Kasım 2020 Perşembe 13:49


Alaattin Çakıcı’nın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit mektubuna bir sert tepki de CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’dan geldi.

Haber-Harun Bor

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, parti binasında düzenlediğini basın açıklamasında, hükümetin yeraltı suç örgütleriyle mücadele edip etmeyeceği konusunda bir karar vermesi gerektiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaretlerin muhatabı ve sorumlusunun iktidar olduğunu savunan Aktay, şu ifadelere yer verdi: “Mafya babalarına bu şekilde konuşma imkanı verenler ülkeyi yönetenlerdir. Lideriyle, örgütüyle milyonlarca seçmeniyle, Cumhuriyet Halk Partisi, hiçbir tehdide boyun eğmeyecek, hukuk ve demokrasi mücadelesinden asla geri adım atmayacaktır. Mafya ve siyaset işbirliğiyle halkın iradesinin önüne geçebileceklerini zannedenler, bunun hesabını sandıkta ve adalet karşısında ödeyecektir.”

 

 


Etiket: Mersin, CHP, Basınaçıklaması, Adilaktay


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA