Çukurova seriye bağladı




Tarih: 29 Kasım 2020 Pazar 16:22


Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Olcay Orak yönetiminde çıktığı 7. Maçından da galip ayrıldı. Temsilcimiz deplasmanda Birevim Elazığ İl Özel İdareyi 92-73 skorla yenmeyi başardı.

Harun Bor

Ligin 10. haftasında Birevim Elazığ İl Özel İdare’yi rahat bir şekilde geçen temsilcimiz yoluna emin adımlarla devam ediyor. Maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz Elazığ deplasmanından galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşıyor. Başantrenör Olcay Orak’ın takımın başına gelmesinin ardından hiç maç kaybetmeyen temsilcimizde hedef Galatasaray maçını da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek.

MAÇIN YILDIZI YİNE DEĞİŞMEDİ

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi takımında Alina Iagupova 15 sayı, 7 rebounds, 4 asistle yine maçın yıldızı olmayı başardı. Kristine ise 12 sayı ile takımın galibiyetine büyük katkı sağladı.

Temsilcimiz, 1. periyodu 25-20, 2. periyodu 39-57, 3. periyodu 53-72 ve son periyotta ise maçı 73-92 kazandı. Temsilcimiz ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi önümüzdeki hafta evinde Galatasaray ile karşılaşacak ve maç Mersin’de oynanacak.


Etiket: Mersin, Kadınlarbasketbolsüperligi, ÇBKYenişehir, OlcayOrak,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA