Mezitli Belediyesi, tüm kenti ilaçlıyor




Tarih: 30 Kasım 2020 Pazartesi 16:49


Covid-19 salgınıyla ilk günden bu yana aynı şekilde mücadelesini sürdüren Mezitli Belediyesi, ilçede ilaçlanmadık site, park ve yeşil alan bırakmadı. Ayrıca Mezitli Belediyesi ekipleri tarafından ilçede bulunan tüm dolmuş, otobüs ve ticari taksiler rutin olarak dezenfekte ediliyor.

Haber: Sevcan Akgül

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla ülkemizde olduğu gibi Mersin’de de mücadele ediliyor. Covid-19 salgınıyla mücadele eden kurumlardan biri de Mezitli Belediyesi. Ülkemizde görülmeye başladığı günden itibaren ilçede Covid-19 salgınına savaş açan Mezitli Belediyesi rutin olarak kentte ilaçlama çalışmalarına devam ederken, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da hareket ediyor. Mezitli Belediyesini telefonla arayan vatandaşlar taleplerini ilettikten hemen sonra, ekipler harekete geçerek söz konusu talepleri yerine getiriyor. Ekipler ayrıca vatandaşları da sık sık maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda da uyarılarda bulunuyor.

 


Etiket: Mersin, MezitliBelediyesi, NeşetTarhan, Dezenfektan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA