İSİYAD VALİ SU’YU ZİYARET ETTİ




Tarih: 8 Aralık 2020 Salı 14:28


Merkezi İstanbul’da olan, Türkiye’nin farklı illerinde faaliyet gösteren İSİYAD, Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

Derneğin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi veren İSİYAD Mersin Şube Başkanı Ahmet Kılınç,“Mersin sadece Türkiye’nin değil dünya ölçeğinde bir değeri olan kentimiz. Burada üyelerimizin yatırımlarını farklı kulvarlara açmasını ve istihdam imkanlarını genişletmesi için uğraşıyoruz. Sanayi alanında yeni projeler ile kentin yatırım potansiyeline katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. Mersin İSİYAD Şube Başkanı Ahmet Kılınç ve Başkan Yardımcısı Orhan Duyan işle Yönetim Kurulu üyeleri; Av.Cansu Anılan, Mediha Bulkan, Mehmet Tevfik Erakuman, Abdul Vahap Erdem ve Bülent Gönen Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

 

MERSİN’E GÜÇ KATACAK HER TÜRLÜ EKONOMİK FAALİYETİ DESTEKLERİZ

İSİYAD Mersin Şube Başkanı Ahmet Kılınç İSİYAD’ın üye profilinin genişliğine dikkat çekerek, “Üyelerimiz bölgelerinde ve yurtdışında çok önemli ilişki ağına sahip. Ekonominin uluslararası yönünü çok iyi takip ediyoruz. Bu anlamda kentimizdeki ekonomik hayatı çeşitlendirecek faaliyetlerimiz olacak. Bunun yanı sıra ülke ekonomimizin daha güçlü bir noktaya gelmesi için fikri platformlarında arayışlarımız olacak. Bunlardan da siz sayın valimizi haberdar edeceğiz” diye konuştu. Mersin Valisi Ali İhsan Su ise, Mersin İSİYAD Başkanı Ahmet Kılınç ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Mersin’e güç katacak her türlü ekonomik faaliyeti takip edip yasalar çerçevesinde destekleriz. Bu konuda ilgili birimlerimiz tüm iş dünyasıyla olduğu gibi sizinle de iletişim halinde olacak” sözlerine yer verdi.  (Haber Merkezi)

 

 


Etiket: isiyad, mersin, vali, aliihsansu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA