Büyükşehir kadınlar voleybol takımı fırtına gibi esiyor




Tarih: 9 Aralık 2020 Çarşamba 16:03


Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), 2’nci Lig Kadınlar Voleybol Ligi 2020-2021 sezonunda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Hafta sonu oynanan derbi maçında Büyükşehir, Yenişehir Belediyesi İhtisasspor’u 3-2 yenerek 3’te 3 yaptı.

Şu ana dek oynadığı 6 karşılaşmanın 5’inden galip ayrılan Büyükşehir, 14 puan ile 3’üncü sırada yer alıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, 12 Aralık’ta Antakya Belediyespor ile karşılaşacak. Mersin Büyükşehir Belediye GSK, 2020-2021 sezonu için sezon öncesi 7’si alt yapıdan, 7’si dış transfer olmak üzere birçok deneyimli sporcuyla anlaşarak, yeni sezonda Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan takıma yeni isimler eklemişti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in spora ve sporcuya verdiği destek doğrultusunda oluşturulan kadroyla filenin tozunu attıran Kadınlar Voleybol Takımı güçlü adımlarla şampiyonluğa ilerliyor. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, gençliksporkulübü, voleybol, voleybolligi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA