İçel idmanyurdu evine puansız döndü




Tarih: 10 Aralık 2020 Perşembe 16:20


Misli.Com 3.lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdmanyurdu deplasmanda Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Karşıyaka’ya 3-1 mağlup olan İçel İdmanyurdu bu sonuçla ligde ikinciliğe geriledi.

Haber- Gizem Konucu

Misli.Com 3.lig 3. Grup 13. Haftasında İçel İdmanyurdu İzmir Atatürk Stadyumunda konuk olduğu Karşıyaka’ya 3-1 mağlup oldu. İzmir’den puansız dönen temsilcimiz bu sonuçla ligdeki ikinci mağlubiyetini yaşadı. Karşılaşmada 8. Dakikada Muhammed Öztekin’in attığı golle öne geçen Karşıyaka, 23. Dakikada Hasan Kuş’un attığı golle 2-0 öne geçti. Gökcan Gelmen’in 34. Dakikada attığı golle farkı 1’e indirirken ilk yarı 2-1’lik skorla sonuçlandı. Karşılaşmasının ikinci yarısında Batuhan Kara’nın 90+4’te attığı golle maç 3-1 sonra erdi. Deplasmandan puansız dönen İçel İdmanyurdu bu skorla ikinciliğe geriledi.

 


Etiket: içelidmanyurdu, misli, 3.grup, karşıyaka


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA