Büyükşehir’in yeni asfaltladığı yol çöktü




Tarih: 14 Aralık 2020 Pazartesi 14:44


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeni asfaltladığı yolun çökmesinin ardından bu kazanın meydana gelmesi vatandaşların tepkisini çekti. Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren vatandaşlar, ‘Bir yolu asfaltlayamayanlar bu kente metroyu nasıl yapacaklar. Çok merak ediyoruz” şeklinde serzenişte bulundu.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Mersin Akdeniz İlçesine bağlı Güneş Mahallesi 158. Caddede Akdeniz Belediyesi’ne ait çöp toplayan çöp kamyonu yeni asfaltlanmış olan yolun çökmesi sonucu çukura düştü. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeni asfaltladığı yolun çökmesinin ardından bu kazanın meydana gelmesi vatandaşların tepkisini çekti. Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren vatandaşlar şunları söyledi;

Durali Akın

“Hem de yeni asfalt o çukurun ne işi var ki kanal mı geçiyor sanki dolgu yapılmamış mı ki bu şekil çukur oluşmuş birde yeni yapılmış yol yazık”

Metin Kaya

“Daha önce de aynı yerde gene çöp arabası böyle batmıştı bir ay önce idi bir ayda 2 sefer helal…”

Mümin Çoban

“Daha bir yol yapamayan belediye, metro mu yapacak bol bol gülerim…”


Etiket: mersinhaber, kaza, yol, akdenizilçesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA