34. Cadde’de 3 bin 885 ton asfalt serimi yapılacak




Tarih: 20 Aralık 2020 Pazar 13:17


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir İlçesi’nde bulunan ve kentin işlek caddeleri arasında yer alan 34. Cadde’de kapsamlı yapım, bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

34. Cadde’nin 17. ve 13. Cadde arasında yer alan kısmında Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, deforme olmuş asfaltlar yenilenirken, kaldırım ve refüj bordürü yenileme çalışmaları da yapılıyor. Ekipler, sürücülerin araç sürüşünü olumsuz etkileyen yolda,eski ve deforme olmuş asfaltı kazıyarak çalışmalara başladı.Malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmalarını da zaman kaybetmeden tamamlayan ekipler, 2 bin 385 ton sıcak asfalt binder tabakası serimi gerçekleştirdi.Ekipler, cadde üzerinde 1500 ton sıcak asfaltı aşınma tabakası olarak sererek toplam 3 bin 885 ton asfalt sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek. Cadde üzerinde bulunan refüjde bordürleri de yenileyen ekipler, mevcut kaldırımları da standartlara uygun bir şekilde düzenliyor. Kaldırımları engelli bireylerin kullanımına uygun bir şekilde yeniden yapılandıran ekipler, çalışmalar tamamlandığında4 bin 200 metre kaldırım ve2 bin 200 metre bordür imalatı gerçekleştirmiş olacak. (Haber Merkezi)


Etiket: mersinbüyükşehirbelediyesi, yenişehir, 34.cadde, asfalt


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA