Gülece, “Büyük ikramiye yine Mersin’e çıksın”




Tarih: 28 Aralık 2020 Pazartesi 14:21


Yeni yıla artık saatler kaldı. ‘Talih kuşu’nun peşinde olan vatandaşlar her yıl olduğu gibi soluğu bayilerde almaya devam ediyor. Vatandaşların pandemi sebebiyle online olarak da bilet alımı yapabileceği ifade edilirken, yılbaşı biletlerinin büyük bir kısmı da tükenmiş oldu.Mersin’de 32 yıldır seyyar bilet satışı yapan Mehmet Gülece, “Umarım büyük ikramiye Mersin’e çıkar ve gönlüm ikramiyenin çeyrek bilete çıkmasından yana” dedi.

Haber- Harun Bor

Milli Piyango İdaresi tarafından tarihin en yüksek ikramiyesi’nin 100 milyon lira olarak belirlenmesiyle bayilerdeki yoğunluk daha da artmış durumda. Mersin daha önce büyük ikramiye kazananlara şahit oldu. Pandemi’nin gölgesinde satılan ve talihlilerini bekleyecek olan biletlerin yüzde 85’i tükendi. Mehmet Gülece de bu konuda vatandaşı uyarıyor, “Bilet almak isteyenler erken davransın çünkü biletler tükeniyor” dedi. Yılbaşı bilet fiyatları ise şöyle; tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi. Yılbaşında dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 563 milyon 400 bin TL olacak. Perşembe akşamı gerçekleşecek yılbaşı çekilişinde, büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar, çekilişe devam edilecek.

 

“YILBAŞI BİLETLERİNE YOĞUN TALEP VAR”

Mersin’de kim bilir belki de büyük ikramiyelerin satışını yapan ve birçok kişinin hayallerine kavuşmasını sağlayan Mehmet Gülece 32 yıldır Milli Piyango İdaresi adına yılbaşı bilet satışını yapıyor. Bu süreyi göz önünde bulundurduğumuzda bu ihtimalin gerçekleşme oranı da bir hayli yükselmiş oluyor aslında. Mersin’e büyük ikramiyelerin çıktığını ve bunun tekrar gerçekleşmesini dileyenMehmet Gülece, “Geçen yıl büyük ikramiye Mersin’e çıkmıştı umarım yine buraya çıkar. Ancak artık tüm milli piyongo biletleri İstanbul’dan geliyor diğer şubeler kapatıldı. Ankara veya İzmir’den bilet almak isteyenler oluyor artık İstanbul tüm biletlerin dağıtıldığı merkez oldu. Milli piyango biletlerinin arka yüzünde de merkeze ait imza yer alıyor, farklı şehirlerin mührü yer almıyor.Bilet almak için zamanı olmayan veya dışarı bilet almak için çıkamayanlar, bu yıl pandemi dolayısıyla biletlerini online olarak da alabilecek. Bu yıl da bilet satışlarımız oldukça yoğun.Vatandaş rağbet gösteriyor. Bu yüzden bilet almak isteyenler erken davransın çünkü biletler tükeniyor. Son güne kadar biletler olacak, hala elimizde satılmayı bekleyen biletler var ama yoğun bir talep var her zamanki gibi. Milli Piyango İdaresi 100 milyon lira iletarihinin en yüksek ikramiyesini verecek çeyrek bilete isabet etmesi daha iyi olur. Tek bir vatandaşa değil birden fazka kişi büyük ikramiyeden faydalansın” ifadelerini kullandı.

 


Etiket: mersin, millipiyango, mehmetgülece, büfe, pandemi, yılbaşı, ikramiye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA