Tarsus’ta salgınla mücadele devam ediyor




Tarih: 7 Ocak 2021 Perşembe 15:54


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyenin Covid-19 salgınıyla mücadelede yapması gerekenleri bizzat kendisi koordine ediyor. Salgının bir süre daha etkili olacağını öngören Bozdoğan, Covid-19’la mücadelede görev alan ekip sayısını artırdı.

Tarsus Belediyesi, yeni yılın ilk haftasında Covid-19’la mücadelede görev alan ekip sayısını artırdı. Ekipler temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını rutin olarak sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında mahalleler dezenfeksiyon işleminden geçiyor, belirlenen program çerçevesinde her gün 3 mahalle dezenfekte ediliyor. Ayrıca çöpler planlı bir şekilde toplanıyor, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor. Tarsus Belediyesi Covid-19’la mücadele kapsamında uygulama noktalarında vatandaşlara maske, el dezenfektanı ve hijyen paketi dağıtımına da devam ediyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Covid-19 salgın riski ortadan kalkana kadar çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti. (Haber Merkezi)

 


Etiket: tarsusbelediyesi, halukbozdoğan, koronavirüs, salgın, pandemi, temizlik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA