Narenciye fabrikası kül oldu




Tarih: 9 Şubat 2021 Salı 14:48


Mersin’in Akdeniz ilçesinde bir narenciye fabrikasında meydana gelen yangın büyük paniğe neden oldu. Yangında can kaybı yaşanmazken, bilançonun ne kadar ağır olduğu yangın kontrol altına alındıktan sonra ortaya çıktı.

Haber- Sevcan Akgül

Edinilen bilgilere göre Akdeniz ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde bir narenciye paketleme fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Olay yerine Mersin ve Tarsus'tan itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 200 kişinin çalıştığı fabrikada yangında ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Şube Sorumlusu Kenan Demirpolat, Mersin ve Tarsus itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiğini belirterek, “Narenciye dünyasında yangın çıktı. 15 itfaiye aracımız ve destekli araçlarla canla başla müdahale ediyoruz. Yangının neyden çıktığını bilmiyoruz” dedi.

 

“CANIM YANIYOR”

Fabrika işletme müdürü Cem Ceyhun Aşkın ise “Canım yanıyor, ekmek teknem yanıyor. Yüzlerce insan bu yüzden aç kalacak. Limon, mandalina, greyfurt, portakal ne ararsan var. Hepsi heba oldu, çöp oldu yandı gitti” şeklinde konuştu.

 

“BİLANÇO AĞIR OLDU”

4 saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alınabilen yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. Öte yandan gün ağırınca ortaya çıkan tablo ise yürek burktu. Fabrikanın tamamı kullanılmaz hale gelirken, narenciyelerin tamamı ise yandı. Fabrikada çalışan işçiler soğutma çalışmalarını üzgün gözlerle izlediği görülürken işçilerden biri, "Bir anda yangın çıktı, herkes telaşla dışarı çıktı. Birden fabrikaya yayıldı. Şükür kimsede bir şey yok. İçeride portakal, mandalina, limon, greyfurt vardı. Depolar doluydu. İşlenmemiş alanda da narenciye çok vardı" ifadelerini kullandı.

 

 


Etiket: mersin, akdeniz, narenciyefabrikası, yangın


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA