Yılmaz, Regaib Kandili’ni kutladı




Tarih: 18 Şubat 2021 Perşembe 14:25


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mübarek üç ayların müjdecisi Regaib Kandili’nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

"Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek üç aylara bir kez daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Regaib Kandili ile birlikte bereket ve maneviyat mevsimi olarak nitelendirdiğimiz mübarek üç aylara ulaşırken, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gölgesini de üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde manevi iklimi fırsat bilmeliyiz. Bu mübarek gecenin feyz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmeliyiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Regaib Kandili'ni kutluyor, başta sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket: mersinhaber, regaibkandili, toroslar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA