Satrançta dereceye girenler ödüllerini aldı




Tarih: 18 Şubat 2021 Perşembe 14:32


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Öğretmenler Arası Online Satranç Turnuvası’ında dereceye giren Öğretmenlere madalya ve kupalarını takdim etti.

Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ve Türkiye Satranç Federasyonu Mersin İl Temciliğinin desteklediği “Öğretmenler Arası Online Satranç Turnuvası” 95 öğretmenin katılımıyla tamamlandı. 4 grup halinde yapılan turnuva elemeleri 4 gün süren turnuva sonunda Erman Gülten (Yenişehir Özel Güney Gelişim Okulları) birinci, Ertan Karatiken (Toroslar Necatibey İlkokulu) ikinci, Veli Kaymak (Tarsus Kurtuluş İlkokulu) üçüncü ve Aysel Tol (Silifke Ertan Cüceoğlu Anadolu Lisesi) dördüncü olma başarısı göstermiştir. (Haber Merkezi)


Etiket: mersinhaber, satranç


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA