Kırmızı Şeytanlar, İstanbul’da cehennemi yaşadı




Tarih: 18 Şubat 2021 Perşembe 16:16


Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdmanyurdu, 21. hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Esenler Erokspor’a 5-0 yenilerek sezonun en farklı mağlubiyetini aldı. Olumsuz hava şartları nedeniyle maç saatinin aynı gün içerisinde üç kez değiştiği karşılaşmada rakip takım adına golleri; Tayfun Vurgun, Enes Soy, Aziz Kızılgün, Hüseyin Afkan ve Murat Kayalı kaydetti.

Haber- Harun Bor

Kırmızı Şeytanlar maça;  Sertaç Güzel,  Ekrem Aydemir,  Burak Ziyattin Altındaş,  Burak Bilgen, Aslan Gök, Ömer Önder, Tunahan Ergül, Uğur Ayhan, Özer Ozan Pekdemir,  Furkan Güneş ve Hakkı Tosun 11’i ile başladı. Maçta ilk yarı 1-0 İstanbul ekibi lehine tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ise temsilcimiz güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyemedi ve kalesinde dört gol birden görerek adeta donakaldı.

“İÇEL İDMANYURDU İÇİN ZOR GÜN”

Yurtta etkili olan olumsuz hava koşullarından dolayı temsilcimiz İçel İdmanyurdu, Esenler Erokspor Stadyumunda  zor anlar yaşadı. 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk yarışı veren temsilcimiz İçel İdmanyurdu, 21. Hafta karşılaşması için İstanbul’a gitti. Ligin zorlu takımlarından Esenler Erokspor ile deplasmanda oynayacak maç öncesi saha içerisinde  yaklaşık yarım metrenin üzerinde karla karşılaştı. Maçın oynanacağı saat’in 13 olduğu  daha önce açıklanmıştı ancak maça kısa bir süre kala saha içerisinde kar küreme araçları ve saha görevlileri maçın oynanması için sahayı hazır hale getirmeye çalıştı. Maç saati bir süre sonra 13: 30’a alındı. Bu saat de maçın oynanması için yeterli görülmeyince oklar Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrildi. Geçen sürede temsilcimiz ve oyuncuları soyunma odasında soğukta bekletildi. Bir süre sonra yapılan açıklama ile Esenler Erokspor- İçel İdmanyurdu maçının önce bir gün sonra oynanmasına ardından aynı gün saat 15: 30’da oynanmasına karar verildiği açıklandı. Bu sürede de saha hazır olmayınca maç saati 16: 30 olarak belirlendi. Böyle bir psikoloji ile maça çıkan temsilcimiz için de yenilgi kaçınılmaz olmuş oldu. İçel İdmanyurdu bu yenilgi ile şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Cüneyt Tirkaki’nin öğrencileri 21 şubat Pazar günü sahasında Gölcükspor’u konuk edecek.

 

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA