İçel İdmanyurdu, galibiyeti unuttu




Tarih: 21 Mart 2021 Pazar 17:01


Misli.com 3.Lig 3. Grup’ta temsilcimiz İçel İdmanyurdu, 27. hafta karşılaşmasında Artvin ekibi ArhaviSpor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında Furkan Güneş’in attığı golle öne geçen temsilcimiz, 90+6. dakikada rakip takımdan Abdurrahman İlkyaz’ın attığı gole engel olamadı ve oynadığı son 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Haber- Harun Bor

Arhavi Spor karşısında İçel İdmanyurdu maça; Sertaç Güzel, Burak ZiyattinAltındaş, Gökcan Gelmen, Alper Hamdi Bayraktar, Aslan Gök, Ömer Önder, Tunahan Ergül, Gülhan Özdemir, Özer Ozan Pekdemir, Furkan Güneş ve Fatih Şerifoğlu 11’i ile başladı.Karadeniz ekibi ise maça; İbrahim Karaca, Emrah Çırak, Gökhan Kocaman, Mert Türkileri, Hüseyin Terzi, Ahmet Tamet, Orhan Nahırcı, Timuçin Aşcıgil, Hakan Bozkurt, Tolga Şahin ve Alperen Utku Eskiçırak 11’i ile sahaya çıktı. Maçın hakemi Hakan Ülker olurken, yardımcılıklarını; Sedat Bayrak,  Ersin Erbay ve Deniz Can Aydın yaptı.Arhavi Spor- İçel İdmanyurdu maçının ilk yarısı 1-0 temsilcimizin üstünlüğü ile sonuçlandı. Takımın formda ismi Furkan Güneş 16. dakikada sahneye çıktı ve takımını öne geçiren ismi oldu. Maçın son dakikalarına kadar skor tabelasında önde olan Cüneyt Tiryaki’nin ekibi, 3 puana çok yaklaşmışken 90+ 6. dakikada Abdurrahman İlkyaz’ın kaydettiği gole engel olamadı ve Artvin’den 1 puanla döndü. Bu sonuçla temsilcimiz oynadığı son 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Cizrespor ile 2-2, Çatalcaspor ile 0-0 berabere kalan temsilcimiz, 27. haftada oynadığı Arhavi Spor maçından da galibiyet göremedi ve liderlik şansını iyice zora soktu.

 

28. HAFTADA RAKİP ÇARŞAMBASPOR

Lider Somaspor’un haftaya lider girdiği ligde Manisa ekibi Karşıyaka karşısında 4-1 galip gelerek arada puan farkını 11’e çıkardı. İçel İdmanyurdu aldığı bu sonuçla 9. beraberliğini aldı. Kırmızı şeytanlar gelecek hafta Çarşambaspor’u sahasında konuk edecek. Rakip Çarşambaspor 26. haftada konuk ettiği Batman Petrolspor’u 2-0 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı. Ligde İçel İdmanyurdu’nun ardından 4. sırada bulunan rakip Çarşambaspor 40 puan topladı.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA