Anamur’da Orman Haftası etkinlikleri




Tarih: 23 Mart 2021 Salı 12:56


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Anamur Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kutlamaları kapsamında tohum ekimi, ‘Tabiata Hayat Olaq’ projesi çerçevesinde fidan dikimi ve fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Tohum ekimine Anamur Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Ünal ve İlçe Jandarma Komutanı Savaş Cingöz'ün katılımları ile Anamur Orman İşletme Müdürlüğü, 27 Ekimde yanan Uçarı Mahallesindeki ormanlık alana tohum saçarak kutladılar.

Azerbaycan’dan 3, Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden 10 okulun ortak projesi olan ‘Tabiata Hayat Olaq’  projeleri kapsamında fidan dikildi. Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Orman Haftası münasebetiyle 15 bini ceviz olmak üzere, 18 bin fidan toprakla buluşturulmak üzere vatandaşlara dağıtıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA