ÇBK deplasmanda farklı yendi




Tarih: 24 Mart 2021 Çarşamba 16:49


Mersin’i Süper Lig’de temsil eden tek takım olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), HerbalifeNutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi normal sezonun son haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz maçtan 90-51’lik skorla galip ayrıldı.

Haber-Harun Bor

Adana Atatürk Spor Salonunda oynana maçta temsilcimiz Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü, maçın ilk anından itibaren Adana karşısında etkili karşısında bir oyun sergiledi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz potanın perileri, karşılaşmayı 90-51 kazandı. Müsabakanın en skorer ismi 27 sayı ile Manolya Kurtulmuş oldu.Maçın en skorer oyuncuları Manolya Kurtulmuş’un ardından 16 sayı ile Gökşen Fitik ve Şevval Akalan oldu.

 

“OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”

Adana’da oynanan maçın ardından müsabakayı değerlendiren ÇBK Başantrenörü Olcay Orak, "Normal sezonu galibiyetle tamamladığımız için mutluyuz. Rehavete kapılmadan mücadele eden, savaşmayı bırakmayıp güzel bir galibiyet alan oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde play-off müsabakaları var. En iyi şekilde hazırlanarak, kentimizi play-off maçlarında da başarıyla temsil etmek istiyoruz" dedi.

 

Salon: Adana Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Hüseyin Çelik, Ahmet Kemal Digilli, Seda Esen

 

Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol: Ezgi Manlacı 5, Ladin Özel 4, Öykü Taşkın 21, Gülfer Tokatlı 5, İlknur Yıldızhan 12, Sude Güler 2, Elif Nisa Ercan 2, Güneş Köksal, Sinem Karacan, Ayşe Burcu Karagül

 

Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü: Manolya Kurtulmuş 27, Melis Talay 8, Gökşen Fitik 16, Yeliz Doğan 10, İlayda Güner 11, Şevval Akalan 16, Berfin Demir 2, Elanur Menteş, CristineAnigwe, Fatmanur Karakaş,

1'inci Periyot: 12-25

İlk Yarı: 30-47

3'üncü Periyot: 41-69

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA