Tarsus’ta 10. kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti






Tarih: 29 Mayıs 2025 Perşembe 10:19

İHA

Mersin’in Tarsus ilçesinde 73 yaşındaki bir vatandaş, apartmanın 10. katından düşerek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Mersin'in Tarsus ilçesinde yüksek katlı bir apartmanda meydana gelen trajik olayda, 73 yaşındaki bir adam yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Akşemsettin Mahallesi Yüzbaşı Yaşar Caddesi'nde yer alan bir sitenin 10. katında yaşayan O.G., henüz belirlenemeyen bir nedenle evinin balkonundan aşağı düştü. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde O.G.’nin olay anında hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi, otopsi işlemleri için Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yetkililer, olayın nasıl meydana geldiğini netleştirmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhakimiyet.com © Copyright 2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA