Mersin’de MESKİ’den Bayram Öncesi Altyapı Hazırlığı






Tarih: 2 Haziran 2025 Pazartesi 16:04

Haber Merkezi

MESKİ, Kurban Bayramı boyunca Mersin genelinde altyapı hizmetlerinde aksama yaşanmaması için ekiplerini ve acil müdahale planlarını devreye aldı.



Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kentte altyapı hizmetlerinin aksatılmadan sürdürülebilmesi için hazırlıklarını tamamladı. Bayram süresince oluşabilecek su kesintileri, kanalizasyon sorunları ve vatandaş taleplerine hızlı yanıt verilebilmesi amacıyla tüm ekipler nöbet sistemine göre organize edildi.

MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz’ın başkanlığında düzenlenen koordinasyon toplantısına, Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, ilgili teknik birim amirleri ve saha sorumluları katıldı. Toplantıda; içme suyu temini, atık su sistemleri ve saha ekiplerinin müdahale stratejileri ayrıntılı şekilde planlandı.

Mersin’in tüm ilçelerinde 7 gün 24 saat görev yapacak nöbetçi ekipler belirlenirken, bayram süresince TEKSİN ALO 185 hattı üzerinden gelen her türlü bildirim ve talebe anında müdahale edilecek.

Bayramı sorunsuz geçirmek isteyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara kesintisiz hizmet sunmak için teknolojik imkanlar ve saha deneyimini birleştirerek harekete geçti. MESKİ, her türlü olumsuzluğa karşı hazırlıklı olduğunu vurgulayarak Mersinlilerin içi rahat bir bayram geçirmesi için tüm imkanlarıyla sahada olacak.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinhakimiyet.com © Copyright 2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA