image Mehmet Oğuz
Umutlarımız gelecek sezona kaldı!



Yazı Tarihi : 27.05.2022
 E-Mail : ayemehmet@icloud.com

 

Ligin ilk haftalarında inişli çıkışlı performans sergileyen temsilcimiz Cem Kavçak hocanın gönderilmesinden sonra takımın başına Ender Alkan’ı getirdi. Deplasmanda Orduspor galibiyeti ile başlayan ve Orduspor maçından sonra ligin bitimine kadar tek bir maç dahi kaybetmeyen temsilcimiz kendisini Play-off’lar da buldu. Mersin Arena’da adeta rakiplerine duvar ören kalesini gole kapatan temsilcimiz evinde ligin en az gol yiyen takımı oldu. Ligin sonuna kadar asla mücadeleyi bırakmayan ve rakiplerine korku salan temsilcimiz Play-off finali ne kadar Ender Hoca eşliğinde bana göre her şeyi çok doğru bir şekilde yaptı ki zaten finale kalmamız da bunu gösteriyor. Ender Hocanın tavsiyesiyle devre arası takıma katılan Umut Aydın ikinci devre göstermiş oldu başarılı performansla takımımızın Play-off’lara oradan da Play-offfinalinde kalmasında büyük rol oynadı. Tabii ki dilerdim ki bu maratonun sonu şampiyonlukla bitsin temsilcimiz bir üst lige çıksın gelecek sezon TFF 2. Lig’de boy göstersin. Her ne kadar Ender Alkan’ın oynatmış olduğu futbol bazı kesimlerde eleştiri alsa da geldiğinden bu yana tek bir maç daha kaybetmemiş ligin en az gol yiyen takımını yaratmış ve şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri gösterilmeyi başaran bir takım ortaya çıkartan hoca ne kadar eleştirebilir ki? Bana göre lige Ender Hocayla ve Ender Hocanın kendi eksik bulduğu mevkilere getireceği kendi oyuncu grubuyla kendi kuracağı takımla başlansaydı bu serüven Play-Off’lara dahi kalmadan bir üst ligle sonuçlanırdı. Umarım yeni sezon yapılanmasına rakiplerimizden daha hızlı bir şekilde başlar ve performansından takımı getirdiği konumdan memnun olup sezon ortası sözleşmesini uzatmış olduğumuz Ender Alkan hocayla şampiyonluk yolunda yeni bir sezona başlarız. Sezon boyunca desteklerini esirgemeyen Mersin halkına ve Kırmızı Şeytanlara buradan ben de teşekkür etmek istiyorum. Özellikle Ankara’ya akın eden 120 dakika hiç susmadan yorulmadan destek veren Kırmızı Şeytanların emeğinin hakkını teslim etmek gerek. Tüm sezon sahada basmadık yer bırakmayan finallere kadar bizleri mutlu eden futbolculara ve ekibe de teşekkür ediyorum. Futbolda kazanmakta kaybetmekte var biz bu sezon kaybeden tarafta olduk ama inanıyorum ki gelecek sezon rakiplerimize korku salmaya devam edeceğiz. Bir üst lige çıkmanın en büyük adayı olacağız. Son olarak gelelim Metin Saltık başkana, Tüm sezon birçok zorluğa göğüs geren temsilcimiz için gece gündüz demeden emek harcayan çalışan ve onca para harcayan başkana bende teşekkür etmek istiyorum. Emeklerine sağlık başkanım. Dilerim gelecek sezon emeklerininiz karşılık bulacağı şampiyon olacağımız bir sezon olsun.


  YORUM YAZ
 
Adınız Soyadınız
 
Yorumunuz
 
 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA