image Mehmet Oğuz
FENERBAHÇE SEZONA İDDİALI GİRİYOR



Yazı Tarihi : 24.06.2022
 E-Mail : ayemehmet@icloud.com

 

Bu köşe yazımda ülkemizin en değerli spor kulüplerinden birisi olan Fenerbahçe’den ve cefakar taraftarından biraz söz etmek istiyorum. Ali Koç yönetiminde bir türlü istenilen başarıyı yakalayamayan öncesinde de uzun senelerdir şampiyonluklara kupalara hasret olan Fenerbahçe futbol takımı bu sezona her zaman olduğundan çok daha iddialı giriyor. Geçmiş sezonlarda yapılan hatalardan fazlasıyla dersler çıkarılmış transferler ilk etap kampına getirilmiş ve en önemlisi aylar öncesinden görüşmelerin gerçekleştirildiği JorgeJesus getirilmiş ve yeni sezona marka ve önemli bir teknik direktörler başlanmış oldu. İç ve dış transferlerde hocanın istekleri doğrultusunda önemli adımlar atılıyor sadece şampiyonluk için değer şampiyonlar liginde de boy göstermek için bir takım kurulmak isteniyor. Diğer yandaysa bunca senedir başarıya hasret kupalara şampiyonluklar hasret olan taraftar üzerine düşeni her zaman olduğu gibi fazlasıyla yaparak yeni sezon kombilerini çok kısa bir sürede tüketti. 8 senedir tek bir kupa görememiş Fenerbahçe taraftarının takımına bu denli bağlı olması ve her koşulda desteklemesi inanılmaz bir olay geçmiş yıllarda konuştuğum bir Fenerbahçeli arkadaş şöyle demişti bana “Herkes armasını sever ama Fenerbahçeliler bir başka sever” şimdi çok iyi anlıyorum ne kadar çok sevdiklerini armalarını. Futbola olan ilgi neredeyse tüm branşlarda var Fenerbahçelilerde basketbolda da her koşumda desteklemeye devam ediyorlar voleybolda da. Erkek basketbolda sezonu şampiyon olarak tamamladılar ama burada da bir kan değişimine gidilerek Eurolig şampiyonluğunu yeniden yaşamak için Baş antrenör olarak DimitrisItoudis’i getirdiler. Burada da sezon biter bitmez transferler gerçekleşmeye yeni sezonun kadrosu kurulmaya başlandı. Ali Koç ve yönetimi bu sezon belli ki taraftarın tüm kulvarlardaki istedikleri özledikleri şampiyonlukları yaşatmak için kolları fazlasıyla sıvamış. Dilerim ki Avrupa’da ülkemize büyük başarılar getirirler ve yeniden dünyaya spor ülkesi olduğumuzu hatırlatırlar. Bütün kulvarlarda yarışacak olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Umarım yeniden iyi bir spor kültürüne sahip olduğumuzu iyi bireyler iyi sporcular yetiştirdiğimizi tüm Dünya’ya gösterebiliriz.


  YORUM YAZ
 
Adınız Soyadınız
 
Yorumunuz
 
 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA