Akdeniz’de encümen ve meclis üyeleri seçildi




Tarih: 5 Nisan 2021 Pazartesi 15:57


Akdeniz Belediye Meclisi’nde; Başkanlık Makamı’nın 2020 Yılı Mali Faaliyet Raporu, Meclis üyelerinin oybirliğiyle onaylanıp kabul edilirken, yeni katip üyeleri, başkan vekilleri, encümen ve komisyon üyeleri seçimleri de gerçekleşti.

Haber- Harun Bor

Akdeniz Belediye Meclisi, Nisan ayı ilk toplantısı gerçekleşti. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Başkanlığında yapılan toplantıda yeni katip üyeleri, başkan vekilleri, encümen ve komisyon üyeleri seçimleri de gerçekleşti. Akdeniz Belediyesi’nde yeni katip üyeleri; HDP meclis üyeleri Rojda Erbey ve Gülçin Demir, Meclis Başkanlığı seçiminde HDP meclis üyesi Bedriye Kuş ve CHP meclis üyesi İbrahim Fırsatbul, Encümen üyesi seçiminde ise meclis üyesi Özgür Çağlar ve Rojda Erbey ile CHP meclis üyesi Mahmut Dönmez seçildi.  Akdeniz Belediyesi Başkanlık Makamı’nın 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi yapılırken, Meclis Başkanvekili seçilen Bedriye Kuş toplantıya bir süre başkanlık etti. Gültak’ın; göreve gelmesinden bu yana Akdeniz’de hayata geçen hizmet, proje ve yatırımlara ilişkin değerlendirmesinin ardından, 2020 mali yılı faaliyet raporunun oylanmasına geçildi. Oylama sonucu, “Akdeniz Belediyesi 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporu”, üyelerin oybirliğiyle kabul edilerek meclis’ten geçti.

 

BAŞKAN GÜLTAK, FAALİYET RAPORUNA İLİŞKİN ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Toplantıda; bazı Meclis üyelerinin, 2020 yılı faaliyet raporuna ilişkin eleştirilerine yanıt veren Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Pandemi koşullarına rağmen, geçen yıl hayata geçirilen, ayrıca devam eden hizmetleri, kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik proje ve çalışmaları, istihdam, üretim ve kooperatifleşme girişimleri ile sosyal yardımlara ilişkin çalışmaları anlattı.


Etiket: akdenizbelediyesi, meclis


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA