Mersin, yatırımcıların ilgisini çekiyor




Tarih: 7 Nisan 2021 Çarşamba 15:56


Haber- Gizem Konucu

1993 yılında 380 hektarlık bir alan üzerinde 35 firma ile kurulan ve bu günlerde 756 hektar üzerinde faaliyetlerine devam eden Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) büyümeye devam ediyor. Mersin’e birçok yerli ve yabancı yatırımcıyı çekmeyi başaran MTOSB’nin başarılı başkanı Sabri Tekli gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette, Tekli’ye Moderno Mobilya sahibi Mehmet Ali Gül Dağ ve Moumtaz Dünyası sahibi M. Moumtaz Hloubi de eşlik etti. Ziyarette Mersin’e yapılan yerli ve yabancı yatırımlardan bahseden Tekli, MTOSB’nin yatırımcı çekmeye devam ettiğini belirtti. Mersin’e yatırım yapmak için geldiğini ifade eden Moumtaz Dünyası sahibi Hloubi ise Mersin ile ilgili düşüncelerini ve yapacakları projelerden bahsetti. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi Batuhan Topçu ise iş insanlarına teşekkür etti. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA