“Aslolan Hayattır” oyunu büyük beğeni topladı




Tarih: 4 Haziran 2021 Cuma 14:00


Mersin Büyükşehir Şehir Tiyatrosu, ünlü şair Nazım Hikmet Ran’ı ölümünün 58. yıl dönümünde tiyatro oyunu ile andı. “Aslolan Hayattır” oyununa ise tiyatroseverlerden büyük beğeni topladı.

Haber- Sevcan Akgül

Ünlü şair Nazım Hikmet Ran’ın ölümünün 58. Yılı nedeniyle düzenlenen “Aslolan Hayattır” tiyatro oyunu Mersin Büyükşehir Şehir Tiyatrosu tarafından sergilendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Salonu’nda gerçekleşen oyuna tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. Salona HES kodu ile alınan izleyiciler, sosyal mesafe kuralarına uyarak oyunu izlediler.  Oyunu izleyenler arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yarcımcıları Hasan Gökbel veAli Rıza Özdemir, Başkan Danışmanları Ertan Liman ve İbrahim Evrim, Toros Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Özeryer aldı.

 

BOŞ KOLTUKLARA NAZIM HİKMET RAN’IN FOTOĞRAFLARI YERLEŞTİRİLDİ

Mersin Büyükşehir Şehir Tiyatrosu’nun oynadığı oyunda Nazım Hikmet Ran’ın hayatı, yaşadıkları ve şiirleri sahnelendi. Salon ise Nazım Hikmet Ran’ın fotoğrafları ile süslendi. Sosyal mesafe kuralları gereği boş olan koltuklara Nazım Hikmet Ran’ın fotoğrafları yerleştirilirken, sahnede ise oyuncular büyük bir performans gösterdi.  Haluk Işık tarafından kaleme alınan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak’ın rejisörlüğünü üstlendiği oyuna Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren orkestralardan sanatçılar da eşlik etti. Oyunu beğeni ile izleyen tiyotraseverler, Nazım Hikmet Ran’ın şiirlerine eşlik etti. Büyük beğeni toplayan  oyun sonunda ise izleyiciler, oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladılar.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA