"Gala Konseri” ile vatandaşlar müzik dolu bir akşam yaşadı




Tarih: 23 Haziran 2021 Çarşamba 13:54


Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile Kültür Park Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda “Gala Konseri” düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de eşi Meral Seçer ile birlikte katılım gösterdi.

Haber- Sevcan Akgül

Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları düzenledikleri bu konserle birlikte vatandaşlara keyif dolu bir müzik gecesi yaşattı. Konser sonrasında konuşma gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sanatın insanları bir araya getiren bir güç olduğunu ifade ederek, “Çok teşekkür ediyorum Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarına. Muhteşem bir konserdi. Çok değerli Opera ve Bale Müdürümüzün nezdinde hepsinin emeğine sağlık diyorum”  şeklinde konuştu. Mersin’in bir sanat, kültür ve kardeşlik kenti olduğunun altını çizen seçer, “Mersin aydınlık ve güzel bir kent. Hümanist bir kent. Sanatın bu gücünü kullanarak insanları bir arada kardeşçe yaşatma gayreti içerisindeyiz, sizlerin desteği ile. Çok değerli bir kurumumuz Mersin Devlet Opera ve Balesi. Bu ve bunun gibi kurumlarımıza, Mersinimize değer katacak bu tip etkinliklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız. Onlar bize değer katıyorlar. Çok güzel bir akşam yaşattınız Mersinlilere” dedi. Konser alanında pandemi kurallarının hiçe sayılması ise dikkatlerden kaçmadı.


Etiket: mersindevletoperavebale, galakonseri


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA