Bitcoin hesabı için adam kaçıran şahıslar tutuklandı




Tarih: 25 Haziran 2021 Cuma 15:30


Mersin’de Ş.Ö isimli vatandaşa kendilerini polis olarak tanıtıp, alıkoyarak bitcoin hesabındaki paraları hacker yöntemi ile almaya çalıştıkları ileri sürülen şahıslar tutuklandı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 22 Haziran gecesi Gözne yolunda bulunan bir restoran önünde kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, Ş.Ö. (28) isimli kişiyi kafasına silah dayayıp, zorla araca bindirilerek alıkoydu. Ş.Ö’nün bitcoin hesabındaki paraları hacker yöntemi ile almak isteyen şüpheliler unda başarılı olamayınca şahsı, merkez Yenişehir ilçesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde araçtan indirerek uzaklaştı. Ş.Ö.’nün şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan çok yönlü çalışmalar ile tespit edildi. M.B.Y Tarsus İlçesinde, C.Y ve M.T ise Adana ilinde, S.Y isimli şüpheli ise Mersin’de yakalanarak gözaltına alındı. Yağma olayı ile ilgili gözaltına alınan M.B.Y, M.T, C.Y, S.Y. isimli şüpheliler çıkarıldıklar mahkemece “birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma ve cebir,tehdit, hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından tutuklandı. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA