MotoDrag yarışları Mersin’e renk katacak




Tarih: 1 Temmuz 2021 Perşembe 13:50


Akdeniz Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü (MESK) iş birliğinde, Adanalıoğlu Kulak Mahallesi’nde düzenlenecek olan “MotoDrag Yarışması” Mersin’e renk katacak. Pandemi tedbirlerinin 1 Temmuz itibariyle sona ermesiyle birlikte Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçede festival ve etkinliklerine hız verdi. TMF ve MESK yöneticilerini belediye binasında ağırlayan Başkan Gültak,

Haber: Behzat Özgür Beyazlar

Akdeniz Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü (MESK) iş birliğinde, Adanalıoğlu Kulak Mahallesi’nde düzenlenecek olan “MotoDrag Yarışması” Mersin’e renk katacak. Pandemi tedbirlerinin 1 Temmuz itibariyle sona ermesiyle birlikte Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçede festival ve etkinliklerine hız verdi. TMF ve MESK yöneticilerini belediye binasında ağırlayan Başkan Gültak, "Motosiklet severleri 4 Temmuz 2021 Pazar günü 09:00 ila 18:00 saatleri arasında gerçekleşecek yarışları izlemeye davet ediyoruz" dedi.

Akdeniz Belediyesi, motosiklet sevdalılarını, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek güzel bir etkinlikte buluşturuyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, vatandaşları 4 Temmuz 2021 Pazar günü binlerce kişinin katılımıyla organize edilecek olan MotoDrag Yarışması’nın heyecanına ortak olmaya davet etti. Gültak, Akdeniz Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek olan MotoDrag Yarışması öncesi TMF Yönetim Kurulu Üyesi Ganim Umu, Mersin İl Temsilcisi ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Yusuf Güder, Yönetim Kurulu Üyeleri ve motosiklet sporcularıyla belediye binası önünde bir araya geldi. Yarışa katılacak olan motosikletlerden bazılarını inceleyip bilgi alan Gültak, "Mersin'de 4 Temmuz'da heyecan dolu bir gün bizleri bekliyor olacak.  Çok heyecanlıyız. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. 50'ye yakın yarışmacı ve 5 binin üzerinde bir seyirci beklentimiz var. Çok fazla talep oldu. Bu yarış sayesinde Akdeniz'i ve dolayısıyla Mersin'i de tanıtmış olacağız" ifadelerini kullandı.

“GÜLTAK MOTOSİKLET SPORCULARININ DA YANINDA”

TMF İl Temsilcisi Yusuf Güder pandemi nedeni ile son 2 yıldır MotoDrag yarışı yapamadıklarını bu sebepten dolayı heyecanlarının çok daha fazla olduğunu belirterek, "4 Temmuz'da gerçekleşecek olan MotoDrag yarışına Türkiye Motosiklet Federasyonu lisansına sahip yaklaşık 50 yarışçı katılacak. Bu süreçte Akdeniz Belediyesi'nin katkıları çok fazla oldu. Bundan dolayı Sayın Başkanımız Mustafa Gültak'a motosiklet sporcularının yanında olduğu için sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.  

“MERSİN’DE UNUTULMAZ BİR ETKİNLİK OLACAK”

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Ganim Umu ise, federasyon kuralları çerçevesinde gerçekleşecek yarışa katkılarından dolayı Başkan Gültak’a teşekkür ederek “Yarışlarımız tamamen federasyon kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşecek. Çok fazla bir talep aldık. Lisanslı ve profesyonel motosiklet yarışçılarımız 4 Temmuz’da Mersin’de unutulmaz bir gün geçirecekler. Mersin’de unutulmaz bir etkinlik olacağı konusunda hiç şüphemizin olmayacağı bir organizasyon olacak. Desteklerinden dolayı sayın başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ayrıca federasyon başkanımız Sayın Bekir Yunus Uçar beyefendiye de Mersin’de düzenleyeceğimiz drag yarışına desteklerinden dolayı da teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Başkan Gültak daha sonra yarışa katılacak olan motosikletlerden birini deneyerek sporcularla sohbet etti. Konuşmaların ardından TMF Mersin İl Temsilcisi ve MESK Başkanı Yusuf Güder, Başkan Mustafa Gültak'a günün anısına üzerinde federasyon amblemi olan bir forma hediye etti.


Etiket: akdeniz, motor, yarışma,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA