Akdeniz’de ebeveyn ve çocuk ilişkisi anlatıldı




Tarih: 27 Temmuz 2021 Salı 13:24


Akdeniz Belediyesi’nin uzmanları belediye Kültür ve Sosyal İşler bünyesinde bulunan kültür ve sanat evlerinde ailelere "Ebeveyn-Çocuk İlişkisi" üzerine eğitim gerçekleştirdi.

Haber: Sevcan Akgül

Akdeniz Belediyesi, sağlıklı gelişen ve büyüyen çocuklar ve bilinçli ebeveynler kazandırmak amacıyla çocuklar ve ebeveynlerine yönelik önleyici hizmet ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda sayısız etkinliğe imza atan bir Akdeniz Belediyesi son olarak belediye Kültür ve Sosyal İşler bünyesinde bulunan mahalle ve sanat evlerinde ebeveyn ve çocuklara yönelik "Ebeveyn-Çocuk İlişkisi" üzerine sunum gerçekleştirildi. Akdeniz Belediyesi Psikoloğu Gülnihal Bilim tarafından gerçekleştirilen eğitimin ardından sunuma katılan ebeveynlerle Ebeveyn-Çocuk üzerine grup çalışması da gerçekleştirildi.Hizmetten duydukları memnuniyeti ifade eden ebeveynler, Akdeniz Belediyesine teşekkür ettiler.

 

TÜM VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Belediye psikoloğu tarafından verilen ücretsiz danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların Akdeniz Belediyesi merkez binasına başvuruda bulunabilecekleri de bildirildi.


Etiket: akdenizbelediyesi, psikolog


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA