Sezer: “1000 yiğit nefer ile 1000 adet fidan dikeceğiz”




Tarih: 29 Temmuz 2021 Perşembe 18:26


Mersin’in Aydıncık, Bozyazı ve Tarsus ilçelerinde çıkan orman yangınlarının ardından Aydıncık ilçesinin Pembecik Mahallesindeki yangın bölgesine giden Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, “İhtiyaç duyulması halinde Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı olarak gerekli destekleri vermeye hazır olduğumuzu bildiririz” dedi.

Haber: Behzat Özgür Beyazlar

Mersin’in Aydıncık İlçesinde başlayan orman yangını haberini alır almaz bölgeye giden Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, bölgede incelemelerde bulundu. Yangın bölgesinde evi veya serası zarar gören köylülere geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Sezer, “Bozyazı, Tarsus ve Aydıncık ilçelerimizde çıkan orman yangınını kontrol altına almak için devletimizin tüm kurumları seferber olmuş ancak ihtiyaç duyulması halinde Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı olarak gerekli destekleri vermeye hazır olduğumuzu bildiririz” şeklinde konuştu.

Yangının kontrol altına alındıktan sonra bölgeyi yeniden ağaçlandıracaklarının altını çizen Sezer, “Orman yangını kontrol altına alınıp soğutma çalışmaları bittikten sonra yangında zarar gören Ormanlarımızı tekrar eski haline döndürebilmek için devletimizin izni liderimizin emri doğrultusunda Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı olarak 1000 yiğit nefer ile 1000 adet fidan dikimi sözünü şimdiden verdiğimizi belirtiyoruz. Geleceğimiz olan ormanları korumak için üzerimize düşen her vazifeyi yapmaya hazırız” dedi.

Mersin’in Aydıncık ilçesi Pembecik Mahallesinde 15 Temmuz 2021 tarihinde aynı bölgede yangın çıkmış ve birçok ilden gelen takviye ekiplerin çalışması sonucu yangın 2 gün sonra kontrol altına alınabilmişti. Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığı o tarihte de yangın bölgesine giderek bölgede çalışan görevlilere su ve kumanya başta olmak üzere çeşitli gıda malzemeleri yardımında bulunmuştu.


Etiket: mhp, ülküocakları, muratsezer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA