Kocamaz, Kılavuz’u mahkemeye vereceğini açıkladı




Tarih: 9 Ağustos 2021 Pazartesi 14:54


İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un iddialarına tepki gösterdi. Kılavuz’un "Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde çıkarılan işçilerin sorumlusu Burhanettin Kocamaz’dır" sözlerine karşı çıkan Kocamaz, Kılavuz’u mahkemeye vereceğini ifade etti.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Geçtiğimiz günlerde TBMM’de açıklamalarda bulunan Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz’ı Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan işçilerden sorumlu olduğunu dile getirmişti. Bunun üzerine açıklamada bulunan Kocamaz, MHP’li Kılavuz’u mahkemeye vermeye hazırlanıyor.  Kocamaz, “Meclis’te yaptığı basın toplantısında şahsıma karşı beslediği kin, nefret ve attığı iftiralarla adeta kan kusarak bu kampanyayı başlatan ve insanları tahrik edip, galeyana getirmek amacıyla suça teşvik eden malum vekil başta olmak üzere bu kampanyayı sosyal medyada seviyesizce sürdürenler hakkında yasal haklarımızı kullanacak ve gerekli suç duyurusunda bulunacağız” şeklinde konuştu.

 

“BİZLER BU OYUNA GELMEYECEK VE İŞİMİZE BAKACAĞIZ”

Kocamaz, açıklamasında siyasetçilerin üslubuna dikkat etmesi gerektiğini ifade ederek, “Edep sınırlarını aşacak ifadeler kullanarak kendisini toplumda küçük düşürecek, rezil edecek konuma sokmamalıdır! Maalesef son günlerde tavır ve davranışları ile her geçen gün halkın gözünden düşerek, itibar kaybeden bir gurup zevat kaybettikleri irtifa nedeniyle sağa sola saldırmakta, başta İYİ Parti’miz olmak üzere İl Başkanımız Mehmet Dutar ile şahsımı hedef göstererek, küfür ve hakaretlerle çılgınca tavırlar sergilemekte, kelime haznelerinin ne kadar yetersiz olduğu konusunda kamuoyuna kendilerini ifşa etmektedirler. Zira kelime haznesi yetersiz olan kişiler meramlarını anlatmaya çalışırken, içlerinde taşıdıkları kin, nefret, küfür ve iftiralarını dolgu malzemesi olarak kullanırlar! Şunu açıkça ifade ediyorum ki; Onlar düştükleri bu durumda, kendi çamurlarında oynamaya devam etsinler! Bizler bu oyuna gelmeyecek ve işimize bakacağız” dedi.

 

“KİMLER NE KONUŞURSA KONUŞSUN DURMAYACAĞIZ, YILMAYACAĞIZ, YORULMAYACAĞIZ”

Kocamaz, Kılavuz’un TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından sosyal medyada kendisi hakkında karalama kampanyası başlattığını öne sürerek, bununla ilgili de suç duyurusunda bulunacağını ifade etti. Kocamaz, “Bizler Türkiye genelinde başlatılan bu çirkin kampanya hakkında elbette sessiz kalmayacak, Meclis’te yaptığı basın toplantısında şahsıma karşı beslediği kin, nefret ve attığı iftiralarla adeta kan kusarak bu kampanyayı başlatan ve insanları tahrik edip, galeyana getirmek amacıyla suça teşvik eden malum vekil başta olmak üzere, bu kampanyayı sosyal medyada seviyesizce sürdürenler hakkında yasal haklarımızı kullanacak ve gerekli suç duyurusunda bulunacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler tüm İYİ Partililer olarak İl Başkanımız Mehmet Dutar Beyefendinin sonuna kadar arkasındayız. Ve Milletvekillerimiz, Genel İdare Kurulu üyeleri olarak, Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz ve İl Başkanımızla, birlik ve beraberlik içerisinde Partimizi Mersin’de birinci parti yapmaya kararlıyız. Son olarak diyoruz ki, kim ya da kimler ne konuşursa konuşsun Durmayacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız! Çalışacağız, Çalışacağız, Çalışacağız ve Başaracağız! Velhasıl; Bu kervan yürüyecek!” şeklinde konuştu.

 

MHP’Lİ KILAVUZ NE DEMİŞTİ?

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Mersin’de işten çıkarmalarının bir diğer sorumlusunun Burhanettin Kocamaz olduğunu iddia eden Kılavuz, “Büyükşehre başkanlık yapan 52 yıllık şanlı, şerefli partimizde hiç kimseye nasip olmayacak makamlarda bulunmuştur. Diğer partilerle beraber Mersin’in kaderiyle oynayan, davamıza, partimize ve şehitlerimize her türlü haksızlığı yapmıştır, ihaneti yapmıştır. Bunu idrak edemeyen Burhanettin Kocamaz sokaklara, meydanlara çıkarak mağdur edebiyatı oynayarak tiyatro çevirmeye devam etmektedir. Kendi varlığını Milliyetçi Ülkücü hareketinin, partimizin varlığının üstünde tutup hizmet ettiği kapıya ihanet ederek asıl karakterini, kimliğini, kişiliğini ortaya koymuş, aday gösterilmeyince de kırk kapıyı dolaşıp gündeme gelme çabaları tam bir rezilliktir. Binlerce belediye çalışanlarımız haksız, hukuksuz yere işten çıkarılırken mutlu musun, huzurlu musun? Mersin’de işten çıkarılan işçilerin sorumlusu Burhanettin Kocamaz’dır” ifadelerini kullanmıştı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA