Şeker: “Hizmetlerle halkımızın yanında olacağız”




Tarih: 13 Ağustos 2021 Cuma 16:23


Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Sebze ve Meyve Hal Kompleksinde çıkan yangınlarla ilgili açıklamada bulunarak esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti. Şeker, Mut Belediyesi’nde yapılan hizmetlerle ilgili de konuşarak, “Milletimiz adına Mut Belediyesi olarak ne yapabiliyorsak azdır. Her şeyi daha iyi yapmaya çalışıyoruz. İnsanlarımızın her sorununu kendi sorunumuz gibi görüyoruz. Mut halkı daha iyilerine layık. İnşallah bundan sonra daha güzel hizmetlerle halkımızın yanında olacağız” dedi.

 

Haber- Sevcan Akgül

Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Sebze ve Meyve Hal Kompleksinde plastik kasaların konulduğu depolarda çıkan yangın hakkında konuştu.  Birçok komisyoncunun sandıklarının yandığı yangında ciddi maddi kayıplar oluşurken, Şeker esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti. Şeker, “Önemli olan cana gelmesin diyoruz ama tabii ki mal da canın yongası. Bazı şeyler yaşandığı zaman şükretmek gerekiyor. Yapabileceğimiz felaket olaylarında çok büyük bir şey yok. Daha çok felaketten sonra bize düşen görevleri dört dörtlük yapabilmek için her daim vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi. Türkiye’de yaşanan sel ve yangın felaketleri hakkında da açıklamalarda bulunan Şeker, felaketler sebebiyle derin üzüntü duyduklarını dile getirdi. Şeker, “Bizler bu ülkenin bir bireyi olarak daima felaketlerde sıkıntıya düşen insanların yanındayız. Tabii ki yangın bölgelerini de sık sık ziyaret ederek Mut Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü yardımı yaptık. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu koyu, keçi ve düve yardımında da pazartesi ve salı günü de buradan 200 baş küçük, 3 veya 4 tane de düve olmak üzere bir sefer yapacağız Manavgat tarafına. Ne yaparsak yapalım yaşananlar bizi çok üzmüştür derken Kastamonu, Bartın, Sinop’ta da çıkan sele çok üzüldük” ifadelerini kullandı.

 

“HER ŞEYİ DAHA İYİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Sertavul bölgesinde yerel yönetim olarak çalışmalar gerçekleştiren Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, yayla bölgelerinde asfalt ve parke çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Sertavul’da şu anda 3. Grup asfaltlama işinin yapıldığını belirten Şeker, “Oradan da Akçeşme mevkiine geçildi orada da asfaltlama yapılıyor. Ekiplerimizi özveriyle çalışıyor. Ben de onları kontrol edip yapılan incelemeleri izledim. Yaylaların dar sokaklarına rağmen ekiplerimiz asfaltlarımızı güzelce yaptılar. Parke çalışmalarımız diğer yandan devam ediyor. Milletimiz adına Mut Belediyesi olarak ne yapabiliyorsak azdır. Her şeyi daha iyi yapmaya çalışıyoruz. Neticesi halkın belediyesi Mut Belediyesi yapıyor, her şey halkımıza feda olsun. Coğrafyamız bildiğiniz gibi Türkiye’de yaşam alanı olarak 1. sırada. İnsanlarımızın her sorununu kendi sorunumuz gibi görüyoruz. Mut halkı daha iyilerine layık. İnşallah bundan sonra daha güzel hizmetlerle halkımızın yanında olacağız” ifadelerine yer verdi.

 

“ZEYTİNYAĞIMIZ ZAMANI GELİNCE HASTANELERDE VE ECZANELERDE İLAÇ NİYETİNE SATILACAK”

Şeker, önce erik sonrasında kayısı sezonunu güzel şekilde tamamladıklarını sözlerine ekleyerek, “Şimdi incir de son derece iyi gidiyor. Çiftimizde bu durumdan memnun. Şimdi zeytine doğru gidiyoruz. En kaliteli zeytinin olduğu bir ilçeyiz. Asit oranının sıfıra yakın olduğu. Hatta sürekli iddia ettiğimiz bir olay da var. Bizim zeytinyağımız zamanı gelince hastanelerde ve eczanelerde ilaç niyetine satılacak. Çok kaliteli ve güzel zeytinyağları üretiyor Mut’taki fabrikalarımız. Ve Mut’taki zeytin üreticilerine de şimdiden iyi hasatlar diliyoruz. Daha tabii zamanımız var ama şu anda da incir de iyi gidiyor. Halımız da çok çalışkan ne yapsak sonuç alıyoruz” dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA