Karaca, Mersin Barosu’nu ziyaret etti




Tarih: 17 Ağustos 2021 Salı 16:58


Kırmızı Şemsiye Derneği Mersin temsilcisi ve Hukuk Danışmanı Av. Hatice Karaca, Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Mersin Barosu İnsan Hakları Merkezi, Kırmızı Şemsiye Derneği, Pozitif Yaşam Derneği ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Türkiye iş birliğinde, Avrupa Birliği Sivil Destek ve İnsani Yardım Operasyonlarının (ECHO) finansal desteğiyle avukatlarımıza yönelik düzenlenen, Kilit Mülteci Grupların Adalete Erişimlerinin Güçlendirilmesi Projesi’nin 28-29 Haziran 2019 tarihinde Mersin’de yapılan eğitim çalışmasını “Hukuki Destek Rehberi” adıyla hazırladıkları kitaba dönüştürdüklerini söyleyen Av. Hatice Karaca, kitabı eğitime katılan avukatlarımıza sunmak istediklerini belirtti. Ziyarette ayrıca, önümüzdeki süreçte ortak yapılacak olan eğitim çalışmaları hakkında sohbet edildi.

Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, Mersin Barosu olarak kitapların meslektaşlarımıza ulaştırılmasını sağlayacaklarını ifade ederek, insan hakları konusunda üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi. (Haber Merkezi)


Etiket: baro, kırmızışemsiyederneği


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA