Mersinli bisikletçiler Türkiye ikincisi oldu




Tarih: 1 Eylül 2021 Çarşamba 15:21


Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Muş’ta düzenlenen “Bisiklet Türkiye Şampiyonası’nda” Mersin Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Malazgirt Zafer Kupası Yol Yarışları kapsamında büyükler ve gençler kategorilerinde 30 Ağustos Pazartesi günü Muş'un Bulanık İlçesi ve Malazgirt Zafer Anıtı arasında gençler için 112,5 kilometre, büyükler için ise 142,5 kilometrelik parkurlarda yarışan sporcuların üstün mücadeleleri sonunda büyükler kategorisinde Spor Toto Spor Kulübü Derneği birinci, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ikinci ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü üçüncü olurken, gençler kategorisinde ise Konya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü birinci, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ikinci ve Şanlıurfa Gençlik Spor Kulübü ise üçüncü olma başarısı gösterdi. (Haber Merkezi)


Etiket: türkiyebisikletfederasyonu, bisiklet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA