Silahla gasp etti, polis ekiplerince yakalandı




Tarih: 16 Kasım 2021 Salı 14:21


Mersin’de portakal bahçesi içerisinde ’sizi vururum’ diyerek 2 çocuğun cep telefonunu gasp ettikten sonra polis ekiplerince yakalanan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 13 Kasım tarihinde Akdeniz ilçesindeki bir portakal bahçesinde, K.C. ve O.İ. adlı iki çocuk, silahlı bir kişi tarafından gasp edildi. Olaydan sonra polis merkezine müracaat eden çocuklar, tanımadıkları bir şahsın elindeki silahla 'sizi vururum' tehdidiyle 2 adet cep telefonlarının gasp edildiğini belirterek, şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonrası tespit edilen şüpheli Y.E.T.'yi olaydan bir gün sonra suç aleti tabanca ve gasp edilen 2 cep telefonu ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli şahıs, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA