KÜÇÜK MÜSLÜME’DEN KAHREDEN HABER GELDİ




Tarih: 19 Kasım 2021 Cuma 16:09


Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 gün önce ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolan 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın cansız bedenine ulaşıldı.

ACI HABERİ ALAN AİLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Edinilen bilgiye göre, Gülnar ilçesinde Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme’nin çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kaybolması sonucu başlatılan arama çalışmalarının 10. gününde acı haber geldi. Arama çalışmalarına katılan ekipler, küçük kızın cansız bedenine ulaştı. Müslüme’nin cenazesi çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu. Acı haberi alan Müslüme'nin ailesi gözyaşlarına boğuldu.  Torunuyla aynı ismi taşıyan anneanne Müslüme Yağal, torununun o bölgeye kadar yürüyemeyeceğini belirterek, "Oraya kadar yürüyeceğine hiç umudumuz yok. Ben Karaman'da oturuyorum, buraları çok bilmem. Çocuğumuzun incelenmesini istiyoruz. Acı haberler geldi, ciğerlerimize oturdu" dedi. Öte yandan, küçük kızın annesi Selvi Yağal'ın ise yorgunluktan bitap düşerek çadırda dinlendiği görüldü. Bu arada Cumhuriyet Savcısının bölgedeki incelemelerinin sürdüğü, incelemelerinin tamamlanmasının ardından küçük kızın cenazesinin, otopsi için hastane morguna kaldırılacağı öğrenildi.

 

ÜNÜVAR: “HEPİMİZ YASA BOĞULDUK”

Olayla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Ünüvar, "Hemen jandarma, komandolarımız, belediye personeli sabaha kadar Müslüme'mizi aradı. O günden sonra da arama kurtarmaya katılan ekiplerin sayısı artarak devam etti. Ortalama her gün 300 kişi, bugüne kadar Müslüme'yi aradılar. Ancak aldığımız üzüntülü haber neticesinde Müslüme'mizin cansız bedenine ulaşılmış durumda. Tabi ki arama faaliyetlerine katılan ekipler her gün büyük bir ümitle aradı. Müslüme'mizin cansız bedeniyle karşılaşınca hayal kırıklığına uğradı, hepsi bir yasa boğuldu. Allah rahmet eylesin" dedi. Olayla ilgili kolluk kuvvetinin geniş çaplı bir çalışma yürüttüğünü kaydeden Ünüvar, "Devletimiz bütün gücüyle 10 gün boyunca Müslüme'mizi aradı ancak cansız bedenine ulaştı. Tabi bu olayı da aydınlatacaktır. Şu anda ipuçları mutlaka var. Ekipler bunların üzerinde şu anda çalışıyor. Tabi ki biz üzüntülü bir haldeyiz. Bütün vatandaşlarımız üzgün. Türkiye ümitle sağ bulunmasını bekliyordu. İnşallah devletimiz bu olayı da aydınlatacaktır" diye konuştu. (İHA)

 

 

Müslüme’nin cesedi çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu. Küçük kızın cesedinin bulunduğu ormanlık bölge görüntülenirken, bölgenin yoğun ağaçlık alandan oluştuğu görüldü. - 1

 

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemeleri sürerken, küçük kızın babası Mehmet Yağal, annesi Selvi Yağal ile dede, nine ve kardeşler ile yakın akrabaları, ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüler. - 2

 

Arama çalışmalarının 10. gününde acı haber geldi. Arama çalışmalarına katılan ekipler, küçük kızın cansız bedenine ulaştı. Müslüme’nin cenazesi çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu. - 3


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA