İçel golsüz berabere kaldı




Tarih: 12 Aralık 2021 Pazar 16:06


TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdmanyurdu, sahasında Çankaya Futbol Kulübünü ağırladı. Durağan geçen maçta iki taraftan da gol sesi çıkmadı.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdmanyurdu, 16. haftada Mersin Stadyumu’nda Ankara temsilcisi Çankaya Futbol Kulübünü ağırladı. Mücadelede iki takım da vasat bir futbol sergilerken, iki taraftan da gol sesi yükselmedi. Maçı Erdem Temel yönetirken, Serkan Gülçer 1. Yardımcı hakem, Mustafa Burak Dilitatlı 2. Yardımcı hakem, Mehmet Can Koç ise dördüncü hakem olarak görev aldı. Temsilcimiz maça, Sertaç Güzel, Batuhan Ayvaz, Muhammed Raşit Şahingöz, Sabit Hakan Yılmaz, Ömer Önder, İhsan Uğur Göktaş, Sidar Ceylan, Erhan Karayer, Özkan Zileli, Murat Can Bölükbaşı, Aslan Gök 11’i ile çıkarken, rakip takım ise Hüseyin Genç, Rahmi Muhammet Akyazı, Kadir Enes Kıra, Salim Uzun, Mücahit Eraydın, Haydar Deniz, Hasan Ahmet Sari, Batuhan Arda Özdemir, Berkay Anıl Demir, Murathan Buruş, Erdi Taşkent ilk 11’i ile sahada yerini aldı.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA