Çukurova SİFED yeni başkanını Mersin’den seçti




Tarih: 13 Aralık 2021 Pazartesi 15:31


Çukurova Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) başkanlığına Mersin’den Hüseyin Kış seçildi.

Haber-Burak Karataş

Çukurova SİFED Çukurova bölgesinde faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları derneklerinin ortak sesi olarak faaliyet göstermeye devam ediyor. Çukurova SİFED gerçekleştirdiği Genel Kurul ile birlikte yeni başkanını seçti. Adana’da gerçekleşen Genel Kurul’da Çukurova SİFED eski başkanı TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Süleyman Sönmez başkanlığı Mersin'de birçok alanda 41 şirketle iş hayatına devam eden Hüseyin Kış’a devretti. Başkanlığa Mersin’den bir iş adamının seçilmesi ise Mersin iş dünyası içerisinde bir heyecan yaratı. Seçim ile ilgili açıklamalarda bulunan Çukurova SİFED Başkanı Hüseyin Kış, "Öncelikle Çukurova SİFED'in yeni döneminin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Çukurova SİFED Adana, Mersin, Tarsus'taki iş dünyası ve sanayicilerimizin her zaman güçlü sesi olmuştur. Bizler de bu güçlü federasyonun bir parçası olmaktan her zaman gurur duyduk. Bundan sonraki süreçte bölgesel ve sektörel kalkınma vizyonları geliştirerek uluslararası entegrasyona ve rekabet gücünün artırılmasına yardımcı olmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere, Atatürk’ün çizdiği Türkiye Cumhuriyeti vizyonu ve çağdaş uygarlık hedefini esas alarak bölgesel ve sektörel potansiyellerin en iyi şekilde değerlendirilmesi için faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA