Mezitli’de en düşük maaş 5 bin TL olacak




Tarih: 17 Aralık 2021 Cuma 16:58


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen “CHP’li Belediyelerde 4 bin 500 Türk Lirası olacak” şeklindeki müjdenin ardından bir müjde de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan geldi. Tarhan, Mezitli Belediyesinde çalışan personelin alacağı en düşük ücretin net 5 bin Türk Lirası olacağını duyurdu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yaptığı açıklamada;  “Bugüne kadar çalışanlarımıza haklarını verirken, toplu sözleşmeleri yaparken, her zaman şartlarımızı zorluyor ve belirlenen rakamın üzerinde bir ücret tarifesi uyguluyorduk. Ancak ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntı ve yüksek enflasyon öyle bir noktaya geldi ki tüm Türkiye’de olduğu gibi, belediyemizin çalışanları da çok zor ekonomik şartlarla mücadele etmek zorunda bırakıldı. Ülkemizin ekonomi yönetiminin yaptığı önemli hatalar durumu bu noktaya getirdi. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen ‘CHP’li Belediyelerde verilen asgari ücret net 4 bin 500 Türk Lirası olacak” şeklindeki müjdenin üzerine biz de bir katkı koyarak Mezitli Belediyesi’ndeki en düşük ücreti net 5 bin TL olacak şekilde belirledik. Ekibimizle birlikte çalışanlarımızın enflasyon baskısından daha az etkilenerek görevlerini daha mutlu şekilde yapabilmeleri için şartlarımızı da zorlayarak önemli bir artış sağlamış olduk. Emekleriyle çağdaş, mutlu Mezitli’yi yaratan tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA