Kahramanlı Lojistik’ten KKTC’ye çıkarma




Tarih: 20 Aralık 2021 Pazartesi 15:42


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın özel daveti üzerine Kıbrıs’a giden Kahramanlı Lojistiğin sahibi Ali Kahramanlı KKTC’nin ekonomi ve istihdamına katkı sağlamak ve yatırım yapmak için incelemelerde bulundu.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın makamında gerçekleştirilen özel görüşmede yapmayı planladığı yatırımlar hakkında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a bilgi veren ve hazırlanan dosyayı sunan Ali Kahramanlı KKTC’den memnun ayrıldı. KKTC’nin ilerleyen yıllarda Akdeniz’in en önemli kilit noktası olacağına değinen iş adamı Kahramanlı, “KKTC gerek yatırımlarıyla, gerekse turizm ve tesisleri ile her konuda Dubai’yi aratmayacaktır” dedi. Tüm dünya ülkelerinin gözlerinin KKTC’de olduğuna dikkat çeken Kahramanlı, “KKTC’ye en yakın yer Mersin’dir. Mersin-Kıbrıs’ın Kıbrıs ise Mersin’in bir parçası olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC’ye verdiği büyük önem ise ortadadır. Bizler de iş adamları olarak KKTC’ye yatırım yapmalıyız. Merkezi Mersin’de bulunan Kahramanlı lojistiğin ilk etapta şubesini açıp daha sonrada yatırımlarımızı hızlandıracağız. Bize kolaylıklar sağlayan yakın ilgi ve sevgisinden dolayı KKTC Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’a teşekkür ederiz” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA