Mersin’de yeni yıl öncesi trafik denetimleri hız kazandı




Tarih: 28 Aralık 2021 Salı 15:24


Mersin’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik akımı ve güvenliğinde aksamalar olmaması dolayısıyla tedbirler almaya devam ediyor. Trafik ekipleri, kent genelinde ‘Kış mevsimi trafik tedbirleri’ konulu bakanlık talimatlarını da uygulayarak, 45 ekip, motosikletli 28 Şahin timi ve 182 personelin katılımıyla denetimleri sıklaştırdı.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Yeni yıla girmek için sayılı günler kala Mersin’de vatandaşların yılbaşına huzurlu ve güvenli bir ortam içerisinde girmeleri için Mersin Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ‘Kış mevsimi trafik tedbirleri’ konulu bakanlık talimatlarını da uygulayarak, 45 ekip, motosikletli 28 Şahin timi ve 182 personelin katılımıyla denetimleri sıklaştırdı. Trafik düzeninin sağlanması amacıyla harekete geçen trafik ekipleri, yeni yıla sayılı günler kala denetimlerini sıklaştırdı. Kent genelinde ve şehirlerarası otobüs terminalinde alkol, kış lastiği ve emniyet kemeri, takograf, çekme halatı, zincir, takoz, ışık far donanımı maske kullanımı ve HES kodu gibi konularda denetim gerçekleştirdi. Sürücüleri terminal çıkışında durduran ekipler, otobüs lastiklerini tek tek kontrol etti. Ekipler, sürücü ve yolculara emniyet kemerinin önemi ile ilgili bilgi verdi.  Trafik ekiplerinin vatandaşların trafik güvenliğinin sağlanması adına denetimler aralıksız devam edeceği belirtildi.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA