Mersin’de yılbaşı gecesi trafik uygulamaları artırıldı




Tarih: 2 Ocak 2022 Pazar 11:09


Mersin’de yılbaşı gecesi trafik denetimlerinin artırılarak devam ettiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yeni yıl programlarını huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak ve meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek amacıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce 45 ekip, 28 şahin timi ve 182 personelin katılımıyla denetimler gerçekleştirildi. Yılbaşı öncesi ve yılbaşında diğer günlere oranla trafik akımının yoğunlaşacağı dikkate alınarak başta otogar olmak üzere tren istasyonu, alışveriş ve eğlence merkezleri gibi yoğun olarak kullanılan yerlerde trafik tedbirleri artırıldı.

Bu kapsamda il merkezinde farklı noktalarda trafik ekiplerince alkol uygulaması başta olmak üzere emniyet kemeri ve kask kullanımı, hız, kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanımı ve diğer trafik ihlalleri denetimi ve şehirlerarası otobüs terminalinde giriş-çıkış yapan otobüsler üzerine denetimler yapıldı. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA