Mehmet Furkan Avcı, Yılın En İyi Çıkış Yapan Fenomen Ödülü’ne layık görüldü




Tarih: 9 Şubat 2022 Çarşamba 17:00


Profilo İş Merkezi Uluslararası İş ve Kariyer Ödülleri sahiplerini buldu. Görkemli bir gösteriyle, onlarca fenomen ve ünlünün de katılarak yapılan ödül töreninde Yılın En İyi Çıkış Yapan Fenomen Ödülü’nü daha önce isminden defalarca söz ettiren, yaptığı çalışmalarla ve sunduğu hizmetlerle ünlülerin uğrak noktası haline gelen ve sosyal medyada milyonların beğenisini almayı başaran Mersin’in optikte tanınan yüzü Hera Optik’in Sahibi Mehmet Furkan Avcı aldı.

Birçok televizyon kanalının da sponsor olduğu Profilo İş Merkezi Uluslararası İş ve Kariyer Ödülleri sahiplerini buldu. Büyük ilginin gösterildiği törende Mersin’in optikte tanınan yüzü Hera Optik’in Sahibi Mehmet Furkan Avcı, Yılın En İyi Çıkış Yapan Fenomen Ödülü’ne layık görüldü. Avcı kendisinin tiyatroculuk geçmişinin de olmasıyla birlikte sosyal medyayı aktif şekilde kullanarak, 2 milyondan fazla takipçiye ulaştı. Hemen hemen Mersin’e yolu düşen her ünlünün uğrak yeri olduğu optik dünyası Hera Optik, Yılın En İyi Çıkış Yapan Fenomen Ödülü’nü de alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Almış olduğu ödülü bütün takipçilerine armağan ederek, vermiş oldukları destek için ayrıca teşekkür eden Avcı, “Fenomenlik camiası ile bizim iş camiası arasında çok ince bir çizgi var. O çizgide aldığın destek ve insanların ön plana çıkmanı sağlayacak olan şey daha çok yaptığın ve yapacağın çalışmaların desteklenmesiyle sağlanıyor. Örneğin biz aldığımız ödülle birlikte takipçi sayılarımız daha çok arttı ve yükselmeye de devam edip, daha da büyük kitlelere ulaşmamızı sağladı.  Çok güzel yorumlar aldık ve bizi ilk günden beri takip eden bazı takipçilerimiz bizden daha çok mutlu oldu. Biz takipçilerimizle de gerçek bir aile gibi olduk. Ödülü ben aldım ama, 2 milyonluk bir aile aldı. Onun için zaten ilk olarak ödülü aldığım zaman da beni takip eden herkese de teşekkür ettim. Bundan dolayı da daha nice ödüllere inşallah. Takipçilerimiz bizi takipte kalsınlar daha güzel içeriklerle yine yeniden geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“GURURLA SAKLAYACAĞIM BU ÖDÜLÜ SONUNA KADAR HAK ETTİK”

Bu yıl düzenlenen İş ve Kariyer Ödülleri’nde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Fenomen Ödülü’nü almanın çok güzel bir duygu olduğunu ve bu ödülü yaptıkları çalışmalarla hak ettiğini söyleyen Avcı, “Birçok ünlü ve fenomenin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde bizler de oradaydık ve bizi bu ödüle layık gören herkese de teşekkür ediyoruz. Gerçekten de çok güzel bir duygu. Fenomenlik yolculuğumuz ise şöyle başladı; biz tamamen gözlük üzerine odaklanmış ve çalışıyorduk. Mağazamıza, samimi olduğumuz, tanıdığımız ünlüleri, fenomenleri ağırladık ve bizimle yaptıkları paylaşımlarla da belli bir kitleye ulaştık. Ondan sonra bende tiyatroculuk geçmişi de olduğu için böyle bir çalışmaya heveslendik ve bunun sayesinde de özellikle, Mersin başta olmak üzere, ülkenin genelinde takipçi sayılarımız çoğaldı ve verdikleri destekle birlikte 2 milyonu aşkın kocaman bir aile olduk. Sosyal medyayı çok aktif kullandığımızdan kaynaklı sürekli olarak içerikler üretiyoruz ve paylaşımlar yapıyoruz. Zaten birçok ünlüyle sürekli paylaşımlar yapmaktayız ve bir yıl içerinde 2 milyon takipçiye ulaştık. Kısa sürede çok fazla takipçiye ulaştığımız için de bize böyle güzel bir ödül verdiler. Bu ödülü ömrümüzün sonuna kadar gururla saklayacağımızı buradan bir kez daha söylemek istiyoruz. Bize destek veren takipçilerime ve özellikle de aileme çok teşekkür ediyorum. Başta ekip arkadaşlarımız olmak üzere hepimiz ayrı bir özveriyle çalıştık ve bu ödülü sonuna kadar hakkettiğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA