2022 yılı ORKÖY eğitim faaliyetleri tamamlandı




Tarih: 11 Şubat 2022 Cuma 15:50


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, 2022 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında ORKÖY Şube Müdürlüğü tarafından yapılan eğitimlere işletme müdürleri, müdür yardımcıları, şefleri, teknik elemanlar, dava servisi görevlileri ve katipler katılım sağladı.

Eğitimde çalışma programlarının hazırlanması, hak sahipliliğinin tespiti, ödenek işleri, kontrol işleri, kooperatif talepleri ve dava servisi işleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Milletimizin imkanları ile sağlanan bu desteğin yerinde kullanılabilmesi ve kredilendirme sonucunda istenen amaçlara ulaşılabilmesi için tespit ve kontrol işlerinin ayrıca önem arz ettiği görevli personele hatırlatıldı.  Geçmiş yıllarda olduğu gibi, 2022 yılında da orman köylülerimizin kalkınmalarına katkıda bulunmak için devam eden projelerimiz ile birlikte taliplisi olan özgün projelere de ödeneklerimiz nispetinde destek verileceği anlatıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA