ADD Yönetim Kurulu kamuoyuna tanıtıldı




Tarih: 15 Mart 2022 Salı 16:27


Atatürk Düşünce Derneği(ADD) Mersin Şubesi, yapılan basın açıklamasıyla 5 Mart 2022 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu’nda yeni kurulunu ve görev dağılımını kamuoyuyla paylaştı. Basın açıklamasında konuşan ADD Mersin Şubesi Başkanı Serdar Erkan, birlikte karar almak, birlikte üretmek ve birlikte yönetmek’ ilkesi ile çalışmalarına başladıklarını belirtti.

 

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Atatürk Düşünce Derneği(ADD) Mersin Şubesi, yapılan basın açıklamasıyla 5 Mart 2022 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu’nda yeni kurulunu ve görev dağılımını kamuoyuyla paylaştı. Yönetim kurulu üyelerini açıklamadan önce basın açıklamasında konuşan Atatürk Düşünce Derneği Mersin Şubesi Başkanı Serdar Erkan, “Yönetim kurulu toplantılarını asıl ve yedek üyelerimiz birlikte yaparak çalışacağız. Önümüzdeki günlerde, COVİD-19 salgın koşulları dikkate alınarak, şubemizin açık olacağı tarihleri belirleyerek, başta '100. Yıl Hazırlık Komisyonu' olmak üzere diğer komisyonlarımızı ilan ederek çalışmak isteyen üyelerimizle birlikte taslak çalışma programımız en kısa sürede kesinleştirilerek duyurulacaktır. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının ortak paydasıdır. Cumhuriyetimiz, anayasamızda yer alan, üniter, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olarak tanımlanmıştır. Atatürk'ün kuruluşundan beri savunduğu, 'Tam bağımsızlık ile Yurtta barış ve Dünya'da Barış' ilkeleri ile BOP projesi ile Orta Doğuda ve Afganistan'da paramparça edilen ülkeler dikkate alındığında, içten ve dıştan, örtülü veya açık emperyal manüplasyon ve operasyonlara rağmen bölgesinde yıldız gibi parlamaktadır. Tüm yurttaşlarımızı, özellikle kadın' ve gençlerimizi, Cumhuriyetin 100. yılını birlikte kucaklamak üzere, şubemiz çatısı altında çalışmalarımıza destek vererek, aydınlanma ve çağdaşlaşma yolunda yapacağımız bu onurlu yürüyüşe davet ediyoruz.

İstiklal savaşında ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda, çok önemli emeği ve katkısı olan Anadolu Basının Mersin'deki temsilcisi siz yerel basınımıza, ADD Mersin Şubemizin çalışmalarına, bugüne dek verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ADD MERSİN ŞUBESİ YÖNETİM KURULU KADROSU

Basın açıklamasında Şube Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erkan, Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hülya Özdemir, Şube Yazmanı Kamer Gülbeyaz, Şube Saymanı Alpay Başlı, Üye İsmet Mavi, Üye Filiz Ataizi, Üye İsmet Mavi, Üye Müşerref Derin, Üye Hasan Hüseyin Eser, Üye Sedat Berk, Yedek Üye Emine Demir, Yedek Üye Mehmet Salıcı, Yedek Üye Aliye Togaç, Yedek Üye H. Gürsel Uçgun, Yedek Üye Ayla Koçışk, Yedek Üye Mürsel Çiftçi, Yedek Üye Rahmiye Deniz, Yedek Üye Ahmet Şimşek, Yedek Üye Kumsal Ölçer olarak açıklandı.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA