Susur: “Azimle çalışmak başarıyı getirdi”




Tarih: 4 Mayıs 2022 Çarşamba 15:49


Mersin’de kına ve çeşitli organizasyonların yapıldığı Carnaval Henna House’un kurucusu Sibel Susur, gazetecilere konuştu. Carnaval Henna House’un bayilik olarak Türkiye’nin dört bir ya­nına yayıldığını ifade eden Susur, “Türkiye’nin çeşitli illerinden çok fazla bayilik teklifleri almaya başladık. İlk bayiliğimizi Adana’ya verdik. Ardından Şanlıurfa’ya. Şu anda da çeşitli illerden gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Azimle çalışmak başarıyı getirdi” dedi.

Haber- Sevcan Akgül

Mersin’de kına ve çeşitli organizasyonların tercih edilen markası haline gelen Carnaval Henna House bayilik talepleri ile adını Türkiye’ye duyuracak. Konu ile ilgili Carnaval Henna House Kurucusu Sibel Susur, bayilik verme sürecini gazetecilere anlattı. İş hayatı hakkında, gelecek hedeflerini anlatan Susur, azimle çalışmanın sonucu başarıyı getirdiğini belirterek, zor bir sektörde çalıştığını aktardı. Kendi hayat hikayende de bahseden Susur, “1982 Tarsus doğumluyum. Evliyim, Efe Çağan adından bir erkek çocuğum var. Çukurova Üniversitesi İç Mimarlık bölümünden mezun oldum. Kısa bir dönem iç mimar olarak çalıştıktan sonra mesleğimi bıraktım. Şimdi ise Carnaval Henna House yöneticisi olarak iş hayatıma devam ediyorum” şeklinde konuştu.

“KENT GENELİNDE PROFESYONEL OLARAK HİZMET VERİYOR”

İş hayatına nasıl başladığı hakkında değerlendirmelerde bulunan Susur, “Kısa bir süre iç mimar olarak çalıştıktan sonra evlendim ve mesle­ğimi bıraktım. Daha sonra oğlumun doğumu ile birlikte organizasyon sektörüne girişim başladı. Efe’nin sünnetinde bir organizasyon firması ile çalışmıştım. O organizasyon firması beni biraz yormuştu ve aslında o zaman bu tarz bir iş yapabileceğimi keşfetmiştim. Kısa süre sonra butik doğum günü ve küçük organizasyonlarının yapıla­cağı bir yer açmıştım. Ama hiçbir zaman doğum günü organizas­yonu yapamadım. İlk aldığım iş düğündü. Yavaş yavaş yaptığımız organizasyonlar kent geneline yayılmaya başladı ve şimdilerde ise profesyonel olarak hizmet veren Carnaval Henna House ortaya çıktı” diye belirtti.

“HAZIR KURULUM ANAHTAR TESLİM ŞEKLİNDE SALONU BAYİMİZE TESLİM EDİYORUZ”

Şirketin mevcut yatırımları ve gelecek hedeflerinin neler olduğunu belirten Susur, “Mersin’de kına ve çeşitli organizasyonların düzenlendiği salonu­muzda genç çiftlerin hayal ettikleri kına organizasyonlarına imza atıyoruz. Halihazırda konseptimizi her fırsatta yenileyerek farklı kına konseptleri hazırlıyoruz. Yeniliğe her zaman açık bir işletmeyiz. Bu yüzden sürekli kendi işimize yatırım yapıyoruz. Carnaval Henna House’un çalışma sistemi Türkiye’nin dört bir ya­nına yayıldı diyebilirim. Son zamanlarda Türkiye’nin çeşitli illerinden çok fazla bayilik teklifleri almaya başladık. İlk bayiliğimizi Adana’ya verdik. Ardından Şanlıurfa’ya. Şu anda da çeşitli illerden gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Bayilik verirken markamızın zedelenme­mesine özen gösteriyoruz. Hazır kurulum anahtar teslim şeklinde salonu bayimize teslim ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“UZMAN EKİBİM İLE BİRLİKTE YO­ĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”

Azimle çalışmanın başarıyı getirdiğine dikkat çeken Susur, “Gece gündüz demeden zor bir sektörde çalışıyoruz. Alanında uzman ekibim ile birlikte yo­ğun tempoda çalışıyoruz. İnsanlar için en önemli günlerinde onların yanında oluyoruz. Bizim için en önemlisi çiftlerimizin ve organizas­yon sahiplerinin buradan mutlu bir şekilde ayrılmalarıdır. Yaklaşık 10 yıllık çalışma hayatımız içerisinde buradan huzursuz ayrılan kimse olmadı. Bu da bizim için oldukça değerli bir unsurdur” dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA