Bölge Müdürü Yalçın Mut’ta




Tarih: 16 Ağustos 2022 Salı 12:03


Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Mut Orman İşletme Müdürlüğü çalışma sahalarında incelemelerde bulundu.

Bölge Müdürü Yalçın'a Mut Orman İşletme Müdürü Necmi Poscu, Şefler ve orman muhafaza memurları eşlik etti. Mut Geçimli Mahallesi'nde 1998 yılında köy tüzel kişiliğine özel ağaçlandırma sahası olarak köy halkına kazanç sağlamak adına tarafımızdan verilen yaklaşık 300 hektar alan üzerinde bulunan melengiç ağaçlarının aşılanmasıyla tesis edilen fıstık ağaçlarından elde edilen ürünlerin üretim aşamalarında incelemelerde bulunuldu. Ayrıca Alahan İşletme Şefliğinde bulunan yangın şeritlerinde, ot ve bozuk vasfında sahalarda uygulanan Alahan Melengiç Rehabilitasyon Projesi ile Gelir Getirici Tür uygulaması yapılarak aşılanan alanlar gezildi. Bölgede vatandaşlarla bir araya gelen Bölge Müdürü Yalçın yapılan çalışmaların ekonomik koşullar nedeniyle şehre göçleri azaltacağını ifade ederek bu konudaki memnuniyetini bildirdi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA